Bijeenkomst

24 sept 2020

Thema:

“Regel nu iets voor later”

Datum : Donderdag 24 september a.s.
Thema : “Regel nu iets voor later”.
Tijdstip : 19.30 uur – ca. 21.00 uur
Locatie : FlevoMeer Bibliotheek, Kerkstraat 2, 3891 ET Zeewolde

Lezing nalatenschapscoach André Post en Sjaardema Uitvaartzorg
“Neem de tijd en regel iets voor later” Dat is het onderwerp tijdens de thema-avond van André Post met als gastspreker Edwert Sjaardema van Sjaardema Uitvaartzorg op donderdag 24 september om 19.30 uur in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Heb je wel eens nagedacht over jouw testament of wensen rondom jouw uitvaart? En stel dat je niet meer jouw eigen belangen kunt behartigen, wie gaat er dan voor je zorgen? De praktijk is dat mensen onderwerpen rondom de dood het liefst voor zich uitschuiven. “Dat komt nog wel” is de reactie die nalatenschapscoach André Post vaak te horen krijgt. Maar wanneer komt die tijd dan? En komt die tijd wel? Of is die tijd misschien al geweest? André is helder: “Regel in ieder geval iets” Voor jong én oud is het van belang om daarover na te denken.

Om je wegwijs te maken in de vele zaken die je nu al kunt regelen voor later organiseert FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde een aantal thema-avonden in samenwerking met nalatenschapscoach André Post. Op 24 september geeft nalatenschapscoach André Post een toelichting op het Persoonlijk Levensdossier, een leidraad om belangrijke gegevens op één plek te kunnen verzamelen. Uitvaartverzorger Edwert Sjaardema zal die avond ingaan op de mogelijkheden bij het regelen van de uitvaart en het vormgeven van het afscheid.

Reserveer een kaartje voor de gratis lezing op 24 september bij de informatiebalie of via www.flevomeerbibliotheek.nl.

Er is weer een gratis inloopspreekuur voor vragen over nalatenschap, erven en nalaten. André Post is elke eerste donderdag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Meld je aan

12 + 6 =

Neem contact op

12 + 1 =

Praktijk voor hulp bij erfenis

André (A.L.A.) Post (Erkend Nalatenschapscoach)
Schepenveld 44
3891 ZK Zeewolde (Flevoland)
Mobiel: 06 5178 5625
Email: andre@andrepost.nl

Erkend Nalatenschapscoach

Een ICR erkend nalatenschapscoach is onafhankelijk, begrijpt juridische taal en kan deze op een persoonlijke en heldere manier uitleggen.

Coöperatie Gaande-weg

André Post is aangesloten bij Coöperatie Gaande-weg,
een samenwerking van gecertificeerde nalatenschapscoaches.

Delen op: