Even voorstellen

André Post

Nalatenschapscoach

Waarom nalatenschapscoaching?

Ik, André Post (1949), ben nalatenschapscoach en ervaringsdeskundige met ruime levenservaring. Voor familie was ik meerdere keren executeur en heb ik ervaren hoe belangrijk het is om nabestaanden emotioneel betrokken maar ook objectief te kunnen bijstaan. Deze dankbare opdrachten hebben me ertoe gebracht op latere leeftijd nog een beroepsopleiding te volgen tot erkend nalatenschapscoach.

Praktijk voor nalatenschapscoaching

Als nalatenschapscoach help ik mensen vooraf met het ordenen en regelen van hun nalatenschap. Zonder op de stoel van de notaris, bank of fiscus te willen gaan zitten, begeleid ik mensen bij het opstellen maar ook afwikkelen van een erfenis. Bij persoonlijke vraagstukken over nu en later geef ik individuele begeleiding en adviseer ik over familiale zaken. Daarbij fungeer ik ook als aanspreekpunt en bied hulp waar dat nodig is. Tevens ben ik er na een overlijden voor de nabestaanden.

Erfenis op tijd regelen

 Door praktische zaken rondom uitvaart en erfenis al bij leven goed te regelen, kunnen veel problemen worden voorkomen. Nabestaanden krijgen niet zelden te maken met ongeorganiseerd papierwerk en digitale speurtochten. Deze problemen kom je bij een erfenis liever niet tegen en zijn eenvoudig te voorkomen! Ook de erfenis op tijd regelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op! 

André Post

Erkend nalatenschapscoach

Als gediplomeerd en erkend nalatenschapscoach ben ik opgenomen in het internationaal coaches register (ICR) als André (A.L.A) Post onder nummer 2016.08.01.4X3A2U. Uw hulpvragen worden door mij persoonlijk, deskundig, praktisch en objectief behandeld binnen de gedragscode, waaronder geheimhouding en de Wet Bescherming Persoonsgegevens vallen. 

Kwaliteits

Waarborg

 Erkend Nalatenschapscoach

Een ICR erkend nalatenschapscoach is onafhankelijk, begrijpt juridische taal en kan deze op een persoonlijke en heldere manier uitleggen.

Gaandeweg

André Post is aangesloten bij Coöperatie Gaande-weg, een samenwerking van gecertificeerde nalatenschapscoaches. De coöperatie heeft als doel om kennis en ervaring van deze professionals te bundelen en kwaliteit te waarborgen.

Neem contact op

6 + 8 =

Praktijk voor hulp bij erfenis

André (A.L.A.) Post (Erkend Nalatenschapscoach)
Schepenveld 44
3891 ZK Zeewolde (Flevoland)
Mobiel: 06 5178 5625
Email: andre@andrepost.nl

Erkend Nalatenschapscoach

Een ICR erkend nalatenschapscoach is onafhankelijk, begrijpt juridische taal en kan deze op een persoonlijke en heldere manier uitleggen.

Coöperatie Gaande-weg

André Post is aangesloten bij Coöperatie Gaande-weg,
een samenwerking van gecertificeerde nalatenschapscoaches.