Even voorstellen: André Post

khf_3519Vertrouwenspersoon en hulp voor nabestaanden

André Post (1949) is nalatenschapscoach en ervaringsdeskundige met ruime levenservaring. Voor familie was ik meerdere keren executeur en heb ik ervaren hoe belangrijk het is om nabestaanden emotioneel betrokken maar ook objectief te kunnen bijstaan. Deze dankbare opdrachten hebben me ertoe gebracht op latere leeftijd nog een beroepsopleiding te volgen tot erkend nalatenschapscoach.

Praktijk voor nalatenschapscoaching

In mijn beroepspraktijk help ik mensen die zich in een moeilijke levensfase bevinden. Bij persoonlijke vraagstukken over nu en later geef ik individuele begeleiding en adviseer ik over familiale zaken. Ook ben ik er na een overlijden voor nabestaanden. Zonder op de stoel van de notaris, bank of fiscus te willen gaan zitten, begeleid ik dus mensen bij het opstellen en afwikkelen van een nalatenschap. Daarbij fungeer ik ook als aanspreekpunt en bied hulp waar dat nodig is.

Een zorg minder in moeilijke tijden

Veel problemen kunnen worden voorkomen door praktische zaken rondom uitvaart en erfenis al bij leven goed te regelen. Nabestaanden krijgen niet zelden te maken met ongeorganiseerd papierwerk en digitale speurtochten. Dat is eenvoudig te voorkomen!  Als nalatenschapscoach help ik mensen vooraf met het ordenen en regelen van hun nalatenschap. Daarnaast begeleid ik erfgenamen en executeurs met de afhandeling van een erfenis.

André Post ICR-geregistreerdAndré Post erkend nalatenschapscoach

Als gediplomeerd en erkend nalatenschapscoach ben ik opgenomen in het internationaal coaches register (ICR) als André (A.L.A) Post onder nummer 2016.08.01.4X3A2U. Uw hulpvragen worden door mij persoonlijk, deskundig, praktisch en objectief behandeld binnen de gedragscode, waaronder geheimhouding en de Wet Bescherming Persoonsgegevens vallen. Ook ben ik aangesloten bij coöperatie Gaande-weg.

Coöperatie Gaande-wegBekijk ook de informatie over:
Nalatenschapscoaching
Coöperatie Gaande-weg 

Praktijk voor nalatenschapscoaching: bel 06 51 78 56 25 voor een vrijblijvende afspraak