Start met een keukentafel

Gesprek

Vrijblijvend eerste gesprek over uw erfenis

Voor wie een ‘officiële’ afspraak nog wat te vroeg vindt, is het mogelijk om een afspraak te maken voor een eerste keukentafelgesprek. Dat kan plaatsvinden bij u of bij thuis. Ik sta u geheel vrijblijvend te woord en de koffie of thee staat klaar.

Hoe werkt hulp bij erfenis?
Wanneer gewenst, ontvangt u een offerte met een opgave van de uit te voeren werkzaamheden met duidelijke afspraken wie wat doet. Indien gewenst begeleid ik u bij de voorbereiding op het inschakelen van specialisten zoals een notaris, fiscalist en/of jurist. Zo mogelijk maken we een inschatting van het aantal te besteden uren. Als u vervolgens de opdracht aan mij toevertrouwt, rapporteer ik over de voortgang en de urenbesteding. Daarbij doe ik waar nodig een beroep op uw actieve betrokkenheid. Bij afronding van de opdracht vindt een evaluatiegesprek plaats en ontvangt u een overzichtelijk dossier.

Oriëntatie

Voor een kennismakingsgesprek en nadere toelichting op mijn werkwijze kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan mijn kantoor of bij u thuis. In een oriënterend gesprek kunt u in alle rust uw persoonlijke situatie uiteen zetten en maken we een inventarisatie van wat er moet gebeuren en wat ik daarin voor u kan betekenen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Wilt u van gedachten wisselen over de mogelijkheden met betrekking tot uw eigen nalatenschap? Wenst u begeleiding bij eventuele vervolgstappen? Bent u op zoek naar informatie over erven, doen en (na)laten? Vraag mij dan gerust naar de mogelijkheden.

Meer

Informatie

 

Bekijk ook de informatie over:

  • Regel uw nalatenschap nu voor later;
  • Wat te doen bij overlijden;
  • Hulp bij afhandelen erfenis;
  • Coöperatie Gaande-weg;

Neem contact op

14 + 2 =

Praktijk voor hulp bij erfenis

André (A.L.A.) Post (Erkend Nalatenschapscoach)
Schepenveld 44
3891 ZK Zeewolde (Flevoland)
Mobiel: 06 5178 5625
Email: andre@andrepost.nl

Erkend Nalatenschapscoach

Een ICR erkend nalatenschapscoach is onafhankelijk, begrijpt juridische taal en kan deze op een persoonlijke en heldere manier uitleggen.

Coöperatie Gaande-weg

André Post is aangesloten bij Coöperatie Gaande-weg,
een samenwerking van gecertificeerde nalatenschapscoaches.