Persoonlijk

Levensdossier

André Post

Helpt uw nalatenschap goed te regelen voor later

Hoe werkt een Persoonlijk Levensdossier?

Het Persoonlijk levensdossier is een privédocument met alle informatie die u belangrijk vindt en die emotioneel, zakelijk en praktisch van belang kan zijn voor degenen die achterblijven of zorg voor u moeten regelen: foto’s, brieven, teksten, adressenlijsten, bankcodes, inlog-informatie. Kortom alles wat voor u waardevol is, kunt u vastleggen in een strikt persoonlijk dossier. Alleen u bepaalt aan wie u deze informatie toevertrouwt.
Informeer naar de mogelijkheden voor het samenstellen van een Persoonlijk Levensdossier voor uzelf.

Zorg en zaken nu goed regelen voor later

In een Persoonlijk Levensdossier kunnen gegevens en wensen overzichtelijk worden verzameld, maar in de praktijk is het na een overlijden vaak een zoektocht naar de benodigde informatie. “Er is niets geregeld, hoe kunnen we z’n zaken nog in orde brengen?” Dit is in mijn praktijk helaas een vaker gestelde vraag. In goede dagen worden administratieve beslommeringen vaak vooruit geschoven en in kwade dagen heeft men er de energie niet meer voor om het aan te pakken. ‘We zullen wel zien’ is geen oplossing. Door je administratieve en financiële zaken tijdig te regelen, verlicht je zorg voor later. Zorg ervoor dat mantelzorgers, nabestaanden, de uitvaartverantwoordelijke of executeur-testamentair kunnen worden geïnformeerd over persoonlijke zaken die van belang zijn en leg die informatie vast!
Met het Gaande-weg PLD® laat u een compleet dossier samenstellen. In een persoonlijk gesprek komen alle relevante onderwerpen over de dood en uw nalatenschap aan bod. Nalatenschapscoaching helpt om emotioneel en financieel inzicht te krijgen op basis waarvan u weloverwogen beslissingen kunt nemen.
Wilt u van gedachten wisselen over de mogelijkheden met betrekking tot uw eigen nalatenschap? Wenst u begeleiding bij eventuele vervolgstappen? Bent u op zoek naar informatie over erven, doen en (na)laten? Vraag naar de mogelijkheden.

Meer

Informatie

 

Bekijk ook de informatie over:

  • Regel uw nalatenschap nu voor later;
  • Wat te doen bij overlijden;
  • Hulp bij afhandelen erfenis;
  • Coöperatie Gaande-weg;

Neem contact op

14 + 15 =

Praktijk voor hulp bij erfenis

André (A.L.A.) Post (Erkend Nalatenschapscoach)
Schepenveld 44
3891 ZK Zeewolde (Flevoland)
Mobiel: 06 5178 5625
Email: andre@andrepost.nl

Erkend Nalatenschapscoach

Een ICR erkend nalatenschapscoach is onafhankelijk, begrijpt juridische taal en kan deze op een persoonlijke en heldere manier uitleggen.

Gaande-weg

André Post is aangesloten bij Coöperatie Gaande-weg, een samenwerking van gecertificeerde nalatenschapscoaches.

stuur me een bericht op WhatsApp whatsapp